Ballongbransjens interesseorganisasjon i miljøspørsmål.

Ansvarsfraskrivelse

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om ansvarsfraskrivelsen for nettstedet, kan du gjerne kontakte oss via e-post på .

Ansvarsfraskrivelse for www.ballongalliansen.no

All informasjon på dette nettstedet er publisert i god tro og kun til generell informasjonsformål. www.ballongalliansen.no garanterer ikke for fullstendighet, pålitelighet og nøyaktighet av denne informasjonen. Eventuelle tiltak du tar på grunnlag av informasjonen du finner på dette nettstedet – www.ballongalliansen.no – er strengt tatt på egen risiko. www.ballongalliansen.no er ikke ansvarlig for tap og/eller skader i forbindelse med bruk av informasjonen på nettstedet vårt. Fra vår hjemmeside kan du besøke andre nettsteder ved å følge lenker – hyperkoblinger –  til slike eksterne nettsteder. Selv om vi streber etter å kun tilby kvalitetslenker til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og arten av disse nettstedene. Disse koblingene til andre nettsteder innebærer ikke at vi går for alt innholdet som finnes på disse nettstedene. Nettstedseiere og innhold kan endres uten varsel og kan oppstå før vi har muligheten til å fjerne en kobling som kan ha blitt "dårlig". Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha forskjellige retningslinjer og personvern som er utenfor vår kontroll. Sørg for å sjekke personvernreglene for disse nettstedene, så vel som deres "Servicevilkår" før du oppgir egne data eller laster opp informasjon.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til ansvarsfraskrivelsen og samtykker til vilkårene.

Oppdateringer

Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre endringer i dette dokumentet, vil disse endringene bli synlige her. Denne ansvarsfraskrivelsen ble opprettet hos Worlds Free Disclaimer Generator og oversatt av Petter Vabog i samarbeid med Google Translate.

Del dette:

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.