Ballongbransjens interesseorganisasjon i miljøspørsmål.

7 uventede samfunnsbidrag fra ballonger

1. Ballonger tilbyr medfølelse

Noen situasjoner i livet kan gjøre ord utilstrekkelige eller vi føler oss ukomfortable. I slike tider fungerer ballonger som håndfaste uttrykk for oppmuntring. Selv i vårt fravær tilbyr de varig oppmuntring, trøst og kjærlighet til de vi elsker.

2. Ballonger skaper spenning

Med sine livlige farger og forbløffende oppdrift, skaper ballonger liv i ethvert statisk miljø. Bruk ballonger for å enkelt avlede oppmerksomheten til ethvert publikum!

3. Ballonger skaper glede

Ballonger har en ekstraordinær kraft til å bringe glede og fortryllelse når som helst og hvor som helst. Du kan stole på ballonger for å få folk til å le og smile.

Ole Brumm skal ha sagt noe slikt som:
“Ingen kan være i dårlig humør med en ballong”

– In the famous words of Winnie the Pooh, “Nobody can be uncheered with a balloon.”

4. Ballonger gleder alle aldersgrupper

Folk – både store og små –  synes det er gøy med ballonger. Vi blir aldri for gamle til å sette pris på den uskyldige og barnlige gleden vi føler med ballonger.

5. Ballonger hjelper til med å gjøre frisk

Ballonger brukes på sykehus og klinikker for å lette behandlingen av pasientene. Ved å flytte pasientens fokus bort fra smertene sine, lindrer ballonger stress, hever humøret og får terapibearbeidet til å føles mer som lek.

6. Ballonger skaper jobber

Ballonger – en viktig del av party- og blomsterbransjen – bidrar til den globale økonomien. Gjennom hele livssyklusen kan en enkelt ballong sysselsette mange mennesker rundt om i verden.
Selv om ballonger anses som en nisjeindustri av de fleste, sysselsetter ballongindustrien titusenvis av mennesker over hele verden.
Blant disse finner vi designere, produsenter, distributører, eventarrangører, butikkeiere, dekoratører og underholdere.

Mange ballongdekoratører – enkeltpersoner som lager bl.a. ballongbuer, søyler og borddekorasjoner – er hjemmebaserte og har funnet ut at ballonger er en god kilde til ekstrainntekter. Tusenvis av ballongdekoratører over hele verden forsørger seg selv og sine familier gjennom heltidsarbeid i ballonger.

7. Ballonger forener kulturer

Ballonger er universelt beundret for sine magiske evner til å fange luft, anta forskjellige former og trosse tyngdekraften.
Ballonger kan hjelpe oss til å bryte gjennom språkbarrierer og kulturelle motsetninger og forene oss som mennesker.

Ballongartisten Adi Somekh og fotografen Charlie Eckert la ut på en verdensomspennende turné, og laget gratis ballonghatter til alle de møtte.

Lær om deres fascinerende historie og hva de oppdaget at ballonger kan lære oss om menneskets natur her.

Foto til høyre: Balloonhat.com

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.